Uppsala universitet, Institutionen för immunologi, genetik och patologi

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.

Institutionen för immunologi, genetik och patologi vid Uppsala universitet (www.igp.uu.se) har en bred forskningsprofil med starka forskargrupper inriktade på bl.a cancer, autoimmuna och genetiska sjukdomar. En av grundtankarna vid institutionen är att stimulera translationell forskning och därmed en närmare samverkan mellan medicinsk forskning och sjukvården. Forskning bedrivs inom medicinsk och klinisk genetik, klinisk immunologi, patologi, neuroonkologi, vaskulärbiologi, strålningsvetenskap samt molekylära verktyg. Delar av verksamheten är även integrerad med avdelningarna för onkologi, klinisk genetik, klinisk immunologi, klinisk patologi och sjukhusfysik vid Akademiska sjukhuset. Institutionen har undervisningsuppdrag på ett antal programutbildningar och masterprogram inom den medicinska fakulteten samt ett antal utbildningar inom teknisk-naturvetenskapliga vetenskapsområdet. Institutionen omsätter omkring 400 miljoner kronor, varav drygt hälften är externa forskningsbidrag. Antalet anställda är ca 340, varav ca 100 är doktorander, och det finns totalt över 600 verksamma i arbetsstyrkan. 

Arbetsuppgifter:
Kursadministration inom grundutbildningen gällande kurser på olika utbildningsprogram samt institutionens internationella masterprogram. Typiska arbetsuppgifter är kommunikation med studenter, institutioner och administrativa enheter (även internationellt). Administration av antagning och registrering av studenter, administration kring tentamina, studieuppföljning, student- och kursinformation, kursvärderingar, sammanställning och registrering av studieresultat i Uppdok (LADOK), arbete i NyA, Studentportalen (Studium), och kursdatabasen Selma, ordna kursintyg samt lokalbokning (TimeEdit). Arbetet är självständigt, och sker i samarbete med kursledare, programansvariga och studierektor samt studievägledare.

Kvalifikationskrav:
Högskoleexamen eller motsvarande kompetens. Datorvana är ett krav, samt mycket god förmåga att uttrycka sig både muntligt och skriftligt på svenska och engelska. Stor vikt kommer att fästas på personliga egenskaper som organisations- och samarbetsförmåga, ansvars- och servicekänsla, förmåga att arbeta självständigt och klara av perioder med hög arbetsbelastning. Erfarenhet av kursadministration och arbete med NyA, Studentportalen (Studium), TimeEdit, Uppdok (LADOK) och kursdatabasen Selma.   

Önskvärt/meriterande i övrigt:
Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Tillträde: Snarast.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan tillämpas.

Anställningens omfattning: 100 %

Upplysningar om anställningen lämnas av
Nils-Erik Heldin, nils-erik.heldin@igp.uu.se, 018-471 4679

Välkommen med din ansökan senast den 11 november 2018, UFV-PA 2018/3481.

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2018/3481
Facklig företrädare
  • Ellena Papaioannou, Seko, 018-471 3315
  • Suzanne Borén Andersson, TCO/ST, 018-471 6251
  • Per Sundman, Saco-rådet, 018-471 1485
Publicerat 2018-10-24
Sista ansökningsdag 2018-11-11

返回职位空缺页面