Uppsala universitet, Institutionen för psykologi

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.

Vid institutionen för psykologi utbildas ca 700 heltidsstudenter varje år. Här finns flera framgångsrika forskargrupper som bedriver forskning inom varierande områden i ämnet psykologi. Anställningen som forskningsassistent är knuten till institutionens barn- och babylab och är en anställning om 100% under högst två år.

Arbetsuppgifter: Delta i utvecklandet och genomförandet av ett projekt som undersöker hur barns psykologiska processer påverkas av att delta i migration.

Kvalifikationskrav: Högskoleexamen är ett krav, men vi ser gärna att de sökande har en masterexamen i psykologi. Erfarenhet att att designa och genomföra experimentella studier på barn och vuxna. Erfarenhet av att undersöka kognition i relation till depression och ångest samt erfarenhet med ögonrörelsemätningar och analys av ögonrörelser är meriterande. En god förmåga att tala och skriva på engelska, samt erfarenhet med att skriva vetenskapliga artiklar krävs. Stor vikt kommer att läggas på de personliga egenskaperna varför intervjuer och referenstagning kan bli aktuellt i urvalsprocessen.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Tillträde: Augusti 2018

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Anställningens omfattning: 100 %

Upplysningar om anställningen lämnas av
Professor Gustaf Gredebäck, gustaf.gredeback@psyk.uu.se

Välkommen med din ansökan senast den 15 februari 2018, UFV-PA 2018/218.

Anställningsform Befristeter Arbeitsvertrag länger als 6 Monate
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2018/218
Facklig företrädare
  • Ellena Papaioannou, Seko, 018-471 3315
  • Suzanne Borén Andersson, TCO/ST, 018-471 6251
  • Per Sundman, Saco-rådet, 018-471 1485
Publicerat 2018-01-31
Sista ansökningsdag 2018-02-15

Zurück zu Stellenangeboten