Uppsala universitet, Institutionen för informatik och media

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.

Beskrivning

Vid institutionen för informatik och media undervisar och forskar vi inom informationssystem, människa-datorinteraktion samt medie- och kommunikationsvetenskap. Styrkan med denna sammansättning är att vi samlar kompetens, nätverk och forskare från olika men samtidigt tangerande områden. Därmed uppnår vi synergieffekter samtidigt om olikheterna genererar en kreativ och spännande forskarmiljö.

Arbetsuppgifter

Arbetet innefattar undervisningsrelaterade arbetsuppgifter som rättning, återkoppling av inlämningsuppgifter och rapporter samt administrativt arbete i relation till kurser i informationssystem i tätt samarbete med lärarna på kurserna. En del övergripande adminstration i relation till kandidatprogrammen i systemvetenskap och digital affärsutveckling ingår också, samt deltagande i lärarmöten och programråd.

Kvalifikationer

Avslutade kurser: Databaser 2, Applikationsutveckling och mobilitet.Pågående högskolestudier. Goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet av administrativt arbete samt god datorvana.ar

Villkor

Anställning som amanuens regleras i Högskoleförordningen 5 kap. Bara den som är antagen till utbildning på grund- eller avancerad nivå får anställas som amanuens (HF 5 kap §10).

Meriterande i övrigt

Arbetet ställer höga krav på samarbetsförmåga  samt att självständigt kunna driva och slutföra sina arbetsuppgifter inom givna tidsramar, även under tillfälliga arbetstoppar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, såsom förmågan att kunna ta egna initiativ och lösa problem på ett för verksamheten konstruktivt sätt. Kunskap om instituitonen för informatik och media är meriterande.

Ansökan ska innehålla en kort beskrivning av dig själv, samt motivering varför du söker anställningen, uppge även om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Ansökan ska dessutom innehålla CV och ett intyg på studieresultat från Studentportalen.

Uppsala universitet värdesätter de kvliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Upplysningar om anställningen lämnas av bitr studierektor Jakob Bandelin, jakob.bandelin@im.uu.se

Välkommen med din ansökan senast den 14 januari 2019, UFV-PA 2018/4487.

Anställningsform Temporary position 3-6 months
Anställningen avslutas 2019-03-31
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20%
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2018/4487
Facklig företrädare
  • Ellena Papaioannou, Seko, 018-471 3315
  • Suzanne Borén Andersson, TCO/ST, 018-471 6251
  • Per Sundman, Saco-rådet, 018-471 1485
Publicerat 2018-12-27
Sista ansökningsdag 2019-01-25

Return to job vacancies