Uppsala universitet, Avdelningen för gemensam service och administration

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.

Antagningshandläggare
Vid Campus Gotland – Uppsala universitet Antagningsenheten är en enhet inom Studentavdelningen och har det övergripande ansvaret för universitetets antagning till utbildning på grund- och avancerad nivå. Vid enheten finns 19 anställda. Personal vid enheten finns både i Uppsala och på Campus Gotland. Den aktuella anställningen gäller placeringsort Gotland.

Arbetsuppgifter: Som antagningshandläggare ingår du i en arbetsgrupp som har ett särskilt ansvar för antagning till universitetets utbildningar så som kurser och utbildningsprogram. Du kommer att ha kollegor på Gotland och i Uppsala. Arbetet bedrivs till största del i Visby men emellanåt kommer det innebära resor till kollegorna i Uppsala. Arbetet omfattar bl a behörighets- och meritprövning, skriftlig och muntlig information till sökande och studerande i antagningsfrågor, samt utarbetande av information i samband med antagning till olika utbildningar. Arbetet utförs med stöd av digitalt antagnings- och studiedokumentationssystem och kräver stor noggrannhet.

Kvalifikationskrav: Akademisk examen eller motsvarande kompetens som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Du ska ha erfarenhet av arbete som utgör myndighetsutövning eller annan likvärdig verksamhet. Du som söker har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Du är ansvarstagande, noggrann, har en god organisationsförmåga och samarbetsförmåga, samt god datorvana.

Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet. Arbetet är under perioder intensivt, så du bör vara stresstålig.

Önskvärt/meriterande i övrigt: Tidigare erfarenhet av digitala antagnings- och studiedokumentationssystem är mycket meriterande. Erfarenhet av engelska som arbetsspråk är önskvärt.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Tillträde: Efter överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidare

Anställningens omfattning: 100 %

Placeringsort: Visby

Upplysningar om anställningen lämnas av:
Avdelningschef Therése Iveby Gardell, 0498-108222
Enhetschef Cecilia Marklund, 018-471 72 88

Välkommen med din ansökan senast den 21 februari 2018, UFV-PA 2018/151.

Flytta till Gotland? Inflyttarbyrån på Gotland har värdefull information om hur det är att leva och bo på Gotland. De kan också ge stöd och tips under flyttprocessen. Läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2018/151
Kontakt
  • Cecilia Marklund, 0184717288
  • Therése Iveby Gardell, 018-4718222
Facklig företrädare
  • Ellena Papaioannou, Seko, 018-471 3315
  • Suzanne Borén Andersson, TCO/ST, 018-471 6251
  • Per Sundman, Saco-rådet, 018-471 1485
Publicerat 2018-01-30
Sista ansökningsdag 2018-02-21

Terug naar vacatures